Körkåpor

 

 

Många kyrkokörer tycker det är praktiskt med kåpor då man inte behöver tänka på vilka kläder man har under. Modellerna är designade för att passa många och samtidigt kännas bekväma. Kåporna behåller man i många år och just därför är det viktigt att de är hållbara, tidlösa och kan ärvas av nya medlemmar.

I vårt grundsortiment ingår ett 30-tal modeller av kåpor som dessutom kan kompletteras med olika kragar. Man kan dessutom tillföra extra tillbehör ex. stola eller sjalar som ändrar plaggens karaktär. Kåporna kan också kompletteras med kavajer eller slipsar i samma tyg. Vi har även en dirigentcape som kan göras i samma tyg för att matcha kören.

De material vi huvudsakligen tillverkar körkåpor av är polyester/viscose, ett lätt och skönt material med vackert fall, alternativt ull/polyester. I dessa tyger känns kåpan varken varm eller tät trots att man har egna kläder under. Vi har många vackra färger i lager och genom att vi köper tyger direkt från leverantörer i Europa har vi också tillgång till än fler färgalternativ. Kåporna kan också färgas in er egna önskade färg för att knyta an till kyrkomiljön.

Kåpa med veck från ok

ilon.jpg
Mio.jpg
kajsa.jpg

Kåpa i rak modell

Svea.jpg
Boo.jpg
quinn.jpg
Alex.jpg

Röcklinkåpa

Sasha.jpg
Rory.jpg
Elia.jpg
Nilo.jpg

Kåpa i raglanmodell

alexis.jpg

Barnkåpa

Eli.jpg
Lo.jpg
Pim.jpg

Gospelkåpa

Jessie.jpg
Jordan.jpg
Toni.jpg

Dirigentcape

Agnes.jpg