Double Bass Player

Vi syr och formger kläder för grupper med unik och enhetlig klädsel.

Våra kläder

En enhetligt och stilfullt klädd kör ger ytterligare en dimension utöver den rent musikaliska. Den typ av musik man sjunger är ofta vägledande vid valet av kördräkter. Kläderna framhäver och förstärker körens budskap.

Genom att samarbeta kan vi diskutera en personlig framtoning som medverkar till att skapa harmoni mellan musik och design. Ni vet vilken stil som passar er verksamhet. Vi vet vad som är viktigt för att kläderna ska fungera.

Kläderna gör en orkester unik och ger den dess identitet. De förstärker intrycken av musiken och har också stor betydelse för orkestermedlemmarna vilket stärker känslan av tillhörighet och gemenskap.

Våra drillkläder är designade för att ge rörlighet och bekvämlighet samtidigt som de ser smakfulla och eleganta ut. Det är viktigt att plaggen sitter snyggt även när man rör sig och dansar.

Samtidigt ska kläderna vara praktiska och lättskötta. Vi har specialiserat oss på liturgiska kläder som konfirmationskåpor, albor och röcklin. Oavsett om ni tillhör en frikyrka eller svenska kyrkan tillverkar vi efter era önskemål.